Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Τι δήλωσαν κάποιοι από τους διαγωγιζόμενούς μας, που έφτασαν στην τελική φάση των 1ων Εσωτερικών Φιλολογικών Αγώνων "ΔΕΛΑΣΑΛ".



"Ως μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου, διαγωνίστηκα στην Ιστορία. Έχοντας ξεπεράσει το αρχικό αναπόφευκτο άγχος, μετά από δύο συναρπαστικούς γύρους, μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και με εξαιρετικό επίπεδο συμμετεχόντων, έφτασε η εντυπωσιακή στιγμή του Τελικού! Κι αν το πρώτο βραβείο ήταν για μένα μια τεράστια ικανοποίηση, αυτό που αναμφισβήτητα άξιζε ήταν η εμπειρία της συμμετοχής! Ας ανανεώσουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας στους επόμενους Φιλολογικούς Αγώνες, τους οποίους ανεπιφύλακτα προτείνω σε όλους τους ενδιαφερόμενους!" 

Μαρία-Ειρήνη Γιαννούση
 
"Όταν βρέθηκα στην τελική φάση των Αγώνων, δεν πίστευα πως θα κέρδιζα τους συνδιαγωνιζόμενούς μου. Όταν ανακοινώθηκε ότι ήμουν η νικήτρια των Αγώνων Ορθογραφίας, η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Η νίκη αυτή αντάμειψε την προσπάθειά μου!" 

Ελευθερία Γιαλαμά 

"Οι Φιλολογικοί Αγώνες "ΔΕΛΑΣΑΛ" είναι πρωτοπόροι, καθώς, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αντίστοιχος! Εμένα, προσωπικά, μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τις γνώσεις μου στην ετυμολογία των λέξεων , να εφαρμόσω στην πράξη, με έναν διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο, όσα μάθαινα όλη τη σχολική χρονιά, αλλά και να ελέγξω τι έχω κατακτήσει ως προς τη σύνδεση της νέας με την αρχαία ελληνική κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων φοίτησής μου στο Γυμνάσιο. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία!" 

Δημήτρης Μπουφίδης 

"Οι Φιλολογικοί Αγώνες "ΔΕΛΑΣΑΛ" ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους εμάς, τους μαθητές του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ", να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας στην Ετυμολογία, την Ορθογραφία και την Ιστορία και να δοκιμαστούμε με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο και εντυπωσιακό τρόπο!"
 
Δέσποινα Στόικου
Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016